БулфотоИма ли натиск от САЩ за отстраняване на Гешев? Ето какво

...
БулфотоИма ли натиск от САЩ за отстраняване на Гешев? Ето какво
Коментари Харесай

Narod.bg: САЩ искат Гешев да се маха

Булфото

Има ли напън от Съединени американски щати за премахване на Гешев? 

Ето какво написа Narod.bg:

Натискът на Съединени американски щати за изчегъртването на Иван Гешев, определен за основен прокурор без нито един съперник, се ускорява, оповестиха пред Narod.bg дипломатически източници.

Информаторите с достъп до класифицирана информация прецизираха, че от хора в най-близкото обграждане на прокурор №1 са изтекли документи, които уличават Иван Гешев в тежки закононарушения против правораздаването.

Доказателствата към този момент са предадени в посолството на Съединени американски щати, а посланик №1 Херо Мустафа към този момент ги е изпратила по служебните канали до Вашингтон.

Именно тази информация визираше президентът Румен Радев, когато преди два дни навря Бойко Борисов в най-тъмната дупка на политическото несъществуване с репликата: „ Единствените думи на Борисов, които имат значение, това са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор. ”

Държавният глава непосредствено загатна, че дните на Иван Гешев са преброени, т.е., безнаказаността на шайката оттича в канала с идването на заслужен основен прокурор, който не е „ на слушалката “ със зайчарника в Банкя.

След коментара на президента, изработен по време на посещаване в град Раковски, Мутрата се срещна с младежката конструкция на партията си в Пловдив и изговори пордената доза вицове пред публицисти.

Той попита президента от кое място знае кой ще бъде идващият основен прокурор (очевидно Борисов има проблем с възприемането на информацията, тъй като думите на президента въобще не бяха в тази посока, б.ред.) и се изрепчи, че можел да каже на нов началник на държавното обвиняване “толкова доста неща ” за “Радев и неговата компания ”.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР